Йшов 2 км, стікаючи кров’ю: у Тернопільській області через їжу підрізали 20-річного хлопця

Йшов 2 км, стікаючи кров’ю: у Тернопільській області через їжу підрізали 20-річного хлопця

Фото: ГУ Національної поліції в Тернопільській області

У Підволочиському районі 48-річний нападник кухонним ножем завдав ударів знайомому.

З проникним ножовим пораненням до Підволочиської лікарні, що в Тернопільській області, потрапив 20-річний житель Мукачева. Чоловіка з відкритою травмою живота в центрі міста побачили перехожі. Вони викликали поліцію та швидку.

"Неподалік сміттєзвалища мешкала родина ромів. Вони збирали сміття, займалися його сортуванням. Потерпілий приїхав до них з Закарпатської області. Між ним та братом господині постійно виникали сварки через харчі та побутові речі. Останній конфлікт завершився трагічно", - розповіли в пресслужбі поліції Тернопільської області.

Після розпивання спиртних напоїв між чоловіками почалася суперечка під час якої 48-річний уродженець Закарпатської області завдав молодому чоловікові ударів кухонним ножем в живіт.

"Поранений мукачевець зміг дійти до райцентру, стікаючи кров’ю, а це майже два кілометри. Вже в місті його побачили люди та викликали лікарів. Потерпілого прооперували. Медики констатували проникаюче поранення, яке в кількох місцях зачепило пряму кишку", - розповіли в поліції.

Нападника правоохоронці затримали, він зізнався у скоєному. Цей факт внесений в ЄРДР згідно статті 121 ККУ. Однак, це правопорушення, можливо, згодом перекваліфікують у статтю 115 ККУ, зазначили в правоохоронних органах.

Під час розслідування з’ясувалося, що нападник був у розшуку Закарпатської поліції за погрозу вбивством. Триває слідство.

Нагадаємо, у Чорноморську пасинок вдарив ножем вітчима під час сімейного конфлікту. Йому набридли регулярні пияцтва та образи у свій бік. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація