З дитиною на роботу: у Рівному депутатку зацькували через материнство

З дитиною на роботу: у Рівному депутатку зацькували через материнство

Жінка-депутатка часто бере з собою на роботу свою маленьку доньку, що не всім подобається.

У Рівному депутатка міської ради Оксана Майборода заявила про політичний булінг і цькування її за материнство. Причиною послугував її публічний виступ з дитиною на руках.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у соцмережі.

Оксана Майборода стала об'єктом критики після того, як на днях виступила на публічному заході, вийшовши до мікрофона з дитиною на руках. 

"Батьки з дітьми в публічних місцях - це нормально і взяти дитину на роботу - це нормально. Ніхто і нікому не має права вказувати, як виховувати дітей, куди їх не можна брати і де залишати. Це - приватна справа батьків і правильна реакція оточення - це або ніяка, або підтримка і допомога. Діти швидко ростуть і це тимчасово, а батьки можуть залишатися активними і продовжувати роботу чи громадську діяльність, поєднуючи з доглядом за малечею. Це такий самий нормальний вибір людей, як і взяти відпустку мамі або татові на час догляду за дітьми", - заявила депутатка.

Вона додала, що цькування відбулося через її політичну кар'єру, оскільки до виборів її публічні виступи з дитиною не привертали такої уваги.

Втім, деякі жінки продовжили цькувати Оксану Майбороду вже під її публікацією.

  • Публічний заклик депутата в період пандемії, "дитину на роботу"... Можливо, персоналу "ковідних" відділень теж дітей на роботу брати - інакше вони ,"не молодці"? Це така позиція маніпулятивна - закликати людей ризикувати здоров'ям своїх дітей, щоб показати моду?
  • Я вважаю, що дитина не повинна потерпати від бажань мами. Мама - молодець, коли робить кар'єру не з дитиною на руках, а забезпечивши при цьому дитині гарні і цікаві умови.

На підтримку молодої матусі стали її друзі та батьки, яким свого часу теж довелося брати дітей на роботу. Вони навіть створили хештег #дитинунароботу і почали ділитися своїми історіями.

"#дитинунароботу", - написала Анна Бородій і додала відповідне фото.

"Я теж беру дитину на роботу. Садка нема, мама незрозуміло де", - написав Ruslan Plyasuliah і виклав жартівливе фото на підтримку депутатки.

"На цьому фото Даринці 10 місяців, вона в мене в офісі, а я вже активно працюю, організовую щорічну найбільшу ІТ- конференцію в Рівному. Я щиро захоплююсь жінками, які можуть поєднувати кар'єру, дітей і особистий розвиток. Дискутувати стосовно неправильних/правильних політичних рішень і голосувань- це одне, але піддавати сумніву і оцінювати материнство - це занадто", - написала Леся Бідняк.

Нагадаємо, що сьогодні можна поєднувати роботу з домашніми клопотами – як кажуть, було б бажання. Свої секрети, як залишатися не тільки популярними актрисами, а й турботливими – і красивими – мамами, є і у зірок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація