Хотіли зробити "круте" відео: під Запоріжжям підлітки підпалили свого товариша, знімаючи ролик для соцмереж

Хотіли зробити "круте" відео: під Запоріжжям підлітки підпалили свого товариша, знімаючи ролик для соцмереж

фото / Ірина Назарок

Підлітки вирішили зняти відео для інстаграм, підпаливши 12-річного хлопця.

У Бердянську Запорізької області група підлітків вирішила зняти відео для інстаграму. Вони вживали спиртне, а також підпалили одного з присутніх, в результаті чого хлопець потрапив до реанімації.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Запорізької області.

Подія сталася 29 листопада о 1 годині ночі.  Спершу група підлітків віком 12-13 років випивала разом, а потім вирішила зняти відео для інстаграм. Вони облили одного з товаришів спиртом і підпалили.  

"Потерпілий розповів правоохоронцям, що опіки отримав внаслідок підпалу, який вчинили його друзі. Працівники поліції з’ясували, що хлопець добровільно на це погодився, адже вся компанія намагалася зробити "круте" відео. Для цього двоє однолітків потерпілого зібралися за місцем мешкання одного з них, коли нікого з дорослих не було вдома, облили хлопця спиртом та підпалили. Весь процес знімали на телефон", - розповіли деталі у поліції.

Підлітки пояснили, що  не сподівалися, що все так закінчиться. Вони загасили товариша у ванній та відвели його додому. Бригаду швидкої допомоги викликала вже мати хлопця. Наразі дитина з термічними опіками 2-го ступеня 30% тіла знаходиться в реанімаційному відділенні Бердянської дитячої міської лікарні.  

За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у Дніпрі трирічний малюк перекинув на себе кастрюлю з окропом. Дитину рятують медики. 

Медики Дніпра рятують маленького хлопчика з тяжкими опіками

Медики Дніпра рятують маленького хлопчика з тяжкими опіками

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Проблеми підлітків
Наступна публікація