З-під завалів багатоповерхівки в Миколаєві нарешті витягли живу жінку

З-під завалів багатоповерхівки в Миколаєві нарешті витягли живу жінку

Рятувальники на ношах спускають на землю дівчину, яку визволили з-під завалів багатоповерхівки в Миколаєві / Фото: Преступности.НЕТ

Під бетонними перекриттями вона пролежала майже добу.

Сьогодні в Миколаєві нарешті витягли з-під завалів багатоповерхівки жінку.

У момент вибуху Ірина перебувала в квартирі на десятому поверсі. Але коли завалилося перекриття, вона опинилася під плитами на сьомому поверсі, пишуть "НикВести".

Повідомлень про ступінь ушкоджень, які отримала постраждала, поки немає. Коли її знайшли, вона була непритомна. Після визволення з-під завалів жінку спустили краном на ношах на землю і одразу ж відвезли в лікарню.

Тим часом рятувальники продовжують розбирати завали у пошуках можливих жертв вибуху. Мешканців багатоповерхівки, які хочуть забрати зі своїх квартир документи та необхідні речі, вже добу не впускають у будинок. Пояснюють, що є вірогідність, що квартири в третьому під'їзді, де й стався вибух, можуть обвалитися в будь-який момент.

Нагадаємо, вибух у 10-поверхівці в Миколаєві стався вчора в обід. Під завалами загинули три людини, ще п'ятеро отримали різні травми. Серед травмованих і 10-місячна дитина, якій уламок упав на голову, коли вона разом із мамою гуляла біля під'їзду будинку.

Остаточну причину трагедії поки не назвали. Найбільш вірогідна - вибух газу. Триває слідство.

У багатоповерхівці пошкоджені 18 квартир із 45-ти, що були в під'їзді. На десятому, дев'ятому і восьмому поверхах квартири рознесло повністю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація