З'явилося останнє відео зі зниклим безвісти львів'янином

З'явилося останнє відео зі зниклим безвісти львів'янином

З'явилося останнє відео зі зниклим безвісти львів'янином

Фото: "Варта 1"

Відео було зняте на камеру спостереження на АЗС поблизу села Бузова.

У Мережі з'явилося останнє відоме відео з львів'янином Тарасом Позняковим, який зник безвісти після того, як підібрав невідомого попутника.

Воно було зняте на камеру зовнішнього спостереження на АЗС поблизу села Бузова. Як видно на оприлюднених кадрах, автомобіль Познякова припаркувався біля газової колонки, після чого з переднього місця вийшов пасажир, який кудись відійшов, в той час як водій залишився біля машини.

Через деякий час попутник Познякова повернувся і знову сів на своє місце. З його прикмет можна виділити бороду і бейсболку. При цьому, хто ще перебував у салоні, на опублікованому відео не видно.

Нагадаємо, Тарас Позняков зник у Києво-Святошинському районі приблизно за 35 км від Києва ще 4 квітня. Вранці він виїхав зі Львова на власному автомобілі, взявши, за деякими даними, невідомого попутника через популярний сервіс BlaBlaCar, проте в Київ так і не доїхав.

Зазначається, що Позняков працює помічником судді Шевченківського районного суду. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство), оскільки за цією статтею зазвичай відкривають провадження у випадках зникнення людей. Також водія оголосили у всеукраїнський розшук. Пізніше в Київській області було виявлено його автомобіль.

Повʼязані теми:

Наступна публікація