З'явилося відео смертельної стрілянини на пляжі у Полтаві

З'явилося відео смертельної стрілянини на пляжі у Полтаві

Фото: Facebook/Тетяна Єфремова

Стрілянина почалася з нападу на кафе.

У Мережі з'явилося відео стрілянини на пляжі Дублянщина у Полтаві. На самому початку відео чути постріли, а також бійку у кафе. Згодом жінка поруч із автором відео вирішує зателефонувати до поліції, де їй відповідають, що вже в курсі про стрілянину і наряд вже їде на виклик.

Полтавське видання "Коло" із посиланням на очевидців повідомляє, що стрілянина почалася з того, що на кафе "Дублянщина біч" напали невідомі. Син із батьком (власники кафе) почали відстрілюватися. Батько спочатку двічі вистрілив з карабіну вгору, а потім почав стріляти у бік нападників. Унаслідок цього один чоловік помер від поранень у голову і серце.

Також поранення отримала дитина. Батьки попутнім транспортом повезли її до травматології, а звідти медики перевезли її до дитячої лікарні. Речниця патрульної поліції Наталія Ширіпова каже, що дитина перебуває у реанімації.

Власника кафе доставили до травматології, нападники побили його битками. Чоловік, який стріляв, затриманий, кажуть у поліції.

Інші учасники бійки втекли з місця події. За словами речниці патрульної поліції, це сталося через те, що очевидці події довго не викликали правоохоронці. Однак відпочивальники, що були на пляжі, стверджують, що поліція прибула на місце події більше, ніж через 10 хвилин, хоча на "102" телефонували десятки людей. Нападники з битками встигли помити своє знаряддя у Ворсклі і втекти.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація