З'явилося відео, як люди у формі "Айдару" влаштували свавілля на шосе у Києві

З'явилося відео, як люди у формі "Айдару" влаштували свавілля на шосе у Києві

Боєць, який влаштував свавілля на трасі. Кадр з відео. / Фото: YouTube

Бійці у камуфляжній формі поводилися неадекватно на трасі Київ-Бориспіль і ймовірно накинулося на водія.

У мережі з'явилося відео, на якому люди у камуфляжній формі, схожі на бійців "Айдару", влаштували свавілля на трасі Бориспіль-Київ.

Відео на YouTube виклав користувач Alex Momot. У підписі до відео вказано, що "п'яні люди на машинах з "Почесной варти" (бійці з бальйону Айдар), яких супроводжували машини Автомайдану, влаштовують свавілля на трасі Бориспіль-Київ".

"Рухаючись по трасі з забороненою швидкістю 40 км/год, займають всі полоси, блокують рух всього транспорту, а потім підрізаючи авто, б'ють водіїв транспортних засобів", - йдеться в описі до відео.

Крім того на відео видно, як дійсно авто постраждалих рухається трасою і не може спокійно проїхати, оскільки авто нібито "айдарывцыв" перекривають усі чотири полосі і весь час намагаються підрізати і не пропустити авто "цивільних". Про це також зрозуміло з розмови людей, які сидять у машині.

За кілька хвилин авто з людьми у камуфляжі знову підрізало "цивільне" авто і водієві довелося зупинитися. Водночас із автівки порушників вийшли двоє хлопців. Як зафіксував відеореєстратор постраждалої автівки, бійці увірвалися до салону і почали бити по машині. Далі, окрім криків дівчини, яка їхала в машині, нічого не чути. Після цього бійці сідають у свої автівки і їдуть геть.

При цьому, як повідомляється на сторінці "Автомайдану" в Facebook, 20 грудня справді "Автомайдан" рухався по Бориспільській трасі. "АвтоМайдан на Бориспільскій трасі, чекає аби супроводити в останній шлях, загиблих за нашу країну бійців 24-го штурмового батальйону Айдар", - сказано у повідомленні.

 
Post by АвтоМайдан - AutoMaidan.

ТСН.ua слідкує за розвитком ситуації і вже звернувся за поясненням до "Айдару". Однак на момент написання замітки, нам ситуацію поки що не прокоментували.

Повʼязані теми:

Наступна публікація