З’явилося відео з харківським копом у перші хвилини після гучного замаху на нього

З’явилося відео з харківським копом у перші хвилини після гучного замаху на нього

Фото: ГУ НП в Харківській області

На відео видно, що чоловік у крові та ледве говорить.

В інтернеті з'явилося відео, на якому надають меддопомогу пораненому в Харкові офіцеру поліції у перші хвилини після нападу. Сам поліцейський розповідає, як на нього напали.

Відео оприлюднено на сторінці спільноти у "Depo Харків" у Facebook.

На відео видно, що чоловік у крові та ледве говорить. Біля нього медики, які перебинтовують йому голову та шию.

Чоловік також розповідає про напад: "Він (нападник – ред.) каже: "Привіт тобі". Я двічі впав, встав, кажу: "Ти, чудовисько, від кого привіт?". Він почав тікати, я пішов за ним. Наздогнав його, тут зустрівся з другим, той дістав пістолет і почав розстрілювати". Поліцейський зауважив, що нападники були у масках.

Напад на поліцейського стався 16 січня вранці в Харкові. У нього стріляли біля будинку двоє невідомих чоловіків. 39-річний поліцейській виходив зі свого під'їзду, вів на ранкову прогулянку собаку.

Із пораненнями шиї та голови чоловіка доправили до лікарні, він у тяжкому стані. Прогнозів лікарі наразі уникають, а нападників розшукує поліція. Машина злочинців потрапила на камери відеоспостереження.

Як стало відомо, постраждалий – офіцер департаменту карного розшуку. Основна версія слідства - замах на життя копа вчинили через його професійну діяльність. У себе на сторінці у соцмережі заступник голови національної поліції В'ячеслав Аброськін написав, що слідству вже відомий замовник нападу.

Невідомі у балаклавах стріляли у офіцера департаменту карного розшуку

Невідомі у балаклавах стріляли у офіцера департаменту карного розшуку

Повʼязані теми:

Наступна публікація