З загиблим у авіатрощі ексміністром Кутовим попрощаються у Києві

З загиблим у авіатрощі ексміністром Кутовим попрощаються у Києві

Фото: УНІАН

Гелікоптер з колишнім урядовцем впав напередодні.

Прощання із загиблим в авіакатастрофі Тарасом Кутовим відбудеться у середу, 23 жовтня, у клубі кабінету мінстрів у Києві, йдеться у ТСН.16:45.

Прокуратура розслідує падіння гелікоптера на Полтавщині за статтею "порушення правил". Кутовий керував гвинтокрилом і був єдиною людиною всередині. Авіатроща сталась всього за кілька метрів від хат, де на той час були люди. Жителі невеликого і тихого села Тарасенкове на Полтавщині згадують ті кілька секунд, коли почули ревіння мотору над хатами, а потім і потужний удар.

Надвечір рятувальники отримують виклик: впав літальний апарат. Тоді місцеві не розуміли, що саме, бо довкола усе горіло і стояв стовп чорного диму.

"Гуде - думаю, чого так довго літає вертоліт над хатою. А тоді тріск, гул такий. Листя горіло, плівка горіла, все горіло", - розповідає місцева мешканка.

Гелікоптер вже встиг пролетіти село і впав на околиці. За кілька метрів від хат, де у той час були люди. Ніхто з місцевих не постраждав.

Прокуратура розслідує падіння гелікоптера на Полтавщині за статтею "порушення правил"

Прокуратура розслідує падіння гелікоптера на Полтавщині за статтею "порушення правил"

Пілотом, який розбився, був колишній міністр агрополітики та ексдепутат, 43-річний Тарас Кутовий. Народився він у Києві, ріс на Полтавщині. Двічі народний депутат: спершу від "Удару", потім від блоку Порошенка. За прем’єрства Гройсмана Кутовий кілька років очолював міністерство аграрної політики. 

Учора чоловік, за повідомленням колег, прямував із Києва на Полтавщину, на ділову зустріч. Вертоліт належав компанії, яка здає їх в оренду.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

Повʼязані теми:

Наступна публікація