"За кермом сидів інопланетянин": на Львівщині водій напідпитку в'їхав в авто копів, тікаючи від переслідування

"За кермом сидів інопланетянин": на Львівщині водій напідпитку в'їхав в авто копів, тікаючи від переслідування

Фото: УНІАН

Водій говорив, що може віддячити і має впливових знайомих і що треба «вийти всім сухими із ситуації.

Вчора, 27 грудня, близько 23 години патрульні помітили як автомобіль Volkswagen Passat на автодорозі Київ-Чоп здійснив обгін на перехресті.

Правоохоронці увімкнули проблискові маячки червоного та синього кольорів, увімкнули сирену та дали вказівку водієві зупинитися, однак, порушник почав втікати, передає прес-служба поліції Львова. Йому вдалося відірватися від переслідування.

«У якийсь момент втікач побачив, як назустріч йому їде інший патрульний автомобіль з червоними проблисковими маячками, який саме здійснював супровід. Порушник вирішив, що це його переслідують і вирішив вклинитися в колону з автомобілів. В той момент екіпаж, який здійснював переслідування перегнав його і коли зрозумів це одразу здійснив розворот. Водій згаданої автівки виїхав на зустрічну смугу поблизу населеного пункту Дідилів і здійснив зіткнення з патрульним автомобілем. Інспектори попри те, що отримали ушкодження одразу вибігли з автомобіля, аби переконатися чи водій не постраждав. Чоловік сказав, що з ним усе гаразд. У нього помітили ознаки алкогольного сп’яніння», - йдеться у повідомленні.

Чоловік почав заперечувати факт керування транспортним засобом.

 «Я збоку сидів, а за кермом сидів інопланетянин», - пояснив патрульним водій.

Також, водій говорив, що може віддячити і має впливових знайомих і що треба "вийти всім сухими із ситуації".

На місце викликали слідчо-оперативну групу, оскільки працівники патрульної поліції отримали тілесні ушкодження. В них діагностували забої і струс мозку. Слідчий скерував водія в медичний заклад аби встановити, чи він тверезий. Там він за порадою адвоката відмовився від обстеження. І пояснював, що драгеру не довіряє, а аналізи йому не дозволяє здавати віра. Медики склали висновок за ознаками, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Далі справою займаються слідчі.

Нагадаємо, раніше у Тернополі патрульні поліцейські затримали п'яного водія BMW, який на великій швидкості намагався втекти від них по вулицях міста. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація