"За посади не тримаємося": партія "ЗА МАЙБУТНЄ" просить скасувати місце заступника голови райради Вишгорода

"За посади не тримаємося": партія "ЗА МАЙБУТНЄ" просить скасувати місце заступника голови райради Вишгорода

Фото: УНІАН

Наразі посаду заступника голови райради обіймає Ігор Мадяр, представник партії "ЗА МАЙБУТНЄ".

Київська обласна організація політичної партії "ЗА МАЙБУТНЄ" звернулася до голови Вишгородської районної ради з пропозицією скасувати посаду заступника голови райради.

Відповідне звернення направив голова організації Ярослав Москаленко. Про це йдеться на його сторінці у Facebook.

"Основним завданням Київської обласної організації Політичної партії "ЗА МАЙБУТНЄ" є покращення добробуту громадян Київської області. Зважаючи на обмеження бюджетів для фінансування апаратів районних рад, постало питання економії коштів. Ми не можемо стояти осторонь такої ситуації та готові сприяти її вирішенню і закликаємо до оптимізації структури апарату Вишгородської районної ради", - йдеться у зверненні.

Москаленко повідомив, що наразі посаду заступника голови райради обіймає Ігор Мадяр, представник партії "ЗА МАЙБУТНЄ". Станом на сьогодні загальний бюджет на апарат райради складає 1,2 млн грн, зарплата заступника з усіма надбавками набігає в середньому до 30 тис. грн на місяць.

"Рік тому наша політична сила, зайнявши в області третє місце на виборах за чисельністю заведених депутатів місцевого рівня, взяла на себе відповідальність робити все, щоб вивести Київщину зі стагнації. Всі наші дії, вчинки кожного члена команди орієнтовані, в першу чергу, на потреби мешканців регіону. І сьогодні, коли є серйозні питання до формування бюджету, наш пріоритет віднайти кошти, в першу чергу, на соціальну сферу. При обмеженості районного бюджету ми шукаємо всі можливі шляхи, щоб оптимізувати видатки. І якщо треба - то наполягатимемо на скороченні апарату. Ми не тримаємось за посади, ми робимо політику, в якій пріоритет інтереси громад", - зазначив Москаленко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація