Зачистка "корупційного кубла" у Затоці. Луценко розповів про спецоперацію на Одещині

Зачистка "корупційного кубла" у Затоці. Луценко розповів про спецоперацію на Одещині

Фото: Кадр із "Право на владу"

Всі затримані були раніше підозрювані в кримінальному тиску на естонського інвестора та місцевих підприємців.

У Затоці Одеської області в результаті спецоперації правоохоронців було викрито ряд місцевих чиновників, підозрюваних у корупційних схемах.

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко. "Провели ще одну зачистку корупційного кубла в Затоці на Одещині", - написав генпрокурор у своєму Фейсбуці.

Фото: Юрій Луценко /Facebook

За його словами, в результаті спільних дій ГСУ ГПУ та місцевої Нацполіції затримано на гарячому начальника слідчого відділу Приморського ВП ГУ НП в Одеській області, депутата Затоківської селищної ради, депутата Шабівської сільської ради Білгород-Дністровського району та начальника відділу з питань природокористування Одеської обласної ради.

Провели ще одну зачистку корупційного кубла в Затоці на Одещині. В результаті спільних дій ГСУ ГПУ та місцевої Нацполі...

Posted by Юрій Луценко on Saturday, November 18, 2017

Як зазначив генпрокурор, місцеві чиновники були затримані під час вимагання та одержання від громадянки України грошових коштів в сумі 72 тисячі доларів.

Водночас, за словами Луценка, також на гарячому було затримано начальника юридичного департаменту Затоківської селищної ради під час отримання від мешканки Одеської області хабаря в сумі 135 тисяч доларів.

За його словами, відповідна сума грошей була отримана за вирішення питання про виділення Затоківською селищною радою громадянам у власність та оренду земельних ділянок.

Луценко наголосив, що всі затримані були раніше підозрювані в кримінальному тиску на естонського інвестора та місцевих підприємців.

Повʼязані теми:

Наступна публікація