"Задихалась": на Закарпатті через COVID-19 померла породілля, її чоловік звинувачує медиків

"Задихалась": на Закарпатті через COVID-19 померла породілля, її чоловік звинувачує медиків

Фото: із соцмереж

За словами лікарів, стан жінки був вкрай важким.

В Ужгороді через ускладнення від COVID-19 померла 30-річна породілля. Медики запевняють, що трагедія сталась через коронавірус, а чоловік покійної в усьому звинувачує лікарів.

Про це у соцмережах повідомила лікарка із Ужгорода Мирослава Павлівна.

Так, медик спростувала інформацію про те, що 30-річна Інга з с. Довге Іршавського району Закарпатської області померла через кесарів розтин. Мирослава Павлівна зазначила, що смерть жінки спричинила важка форма COVID-19, зокрема ураження легень. Вона додала, що жінка тиждень після кесаревого розтину була підключена до ШВЛу та не могла самостійно дихати.

"Жінка померла від вкрай важкого перебігу пневмонії", - пояснила медик.

Натомість чоловік покійної Сергій Щербатих у коментарі виданню zakdialoh.com розповів, що його дружину в Ужгородський пологовий будинок відправили із Іршавської районної лікарні ще 16 лютого. Саме в Ужгороді у жінки виявили інфікування COVID-19.

”З 16 до 22 лютого лікарі не надавали допомоги до тих пір, поки стан не погіршився – сатурація впала до 32, і вона почала задихатись. І лише тоді взяли на кесарів розтин”, – розповів чоловік покійної.

23 лютого жінці зробили кесарів розтин, проте через сім діб, 1 березня, вона померла, будучи підключеною до апарату ШВЛ.

Дитина народилась живою.

Нагадаємо, нещодавно на Закарпатті померла 23-річна породілля під час кесаревого розтину.

У Херсонській області під час пологів померла 36-річна породілля та її немовля

У Херсонській області під час пологів померла 36-річна породілля та її немовля

Повʼязані теми:

Наступна публікація