Задушила, присипала землею і накрила шифером: під Запоріжжям мати вбила сина-атовця

Задушила, присипала землею і накрила шифером: під Запоріжжям мати вбила сина-атовця

Фото: ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

У чоловіка стався конфлікт з батьками, під час якого мати задушила сина.

У Запорізькій області мати вбила свого сина. Спочатку жінка його задушила, далі вивезла тіло і прикопала.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Запорізької області.

Подія сталася в Чернігівському районі. Тіло 33-річного місцевого мешканця в лісосмузі виявили односельці. 

До поліції 14 жовтня і з заявою про зникнення чоловіка звернулася мешканка міста Волноваха Донецької області. 25-річна дівчина пояснила, що чоловік проживає в селі Владівка Чернігівського району, вона ж наразі проходить військову службу за контрактом. Востаннє телефоном вони розмовляли в кінці липня, з того часу він не виходив на зв'язок, відповідно його місцезнаходження їй невідоме.

Правоохоронці виїхали за вказаною адресою. Поки вони проводили там розшукові дії щодо встановлення місцезнаходження 33-річного чоловіка, до чергової частини відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі, неподалік від будинку розшукуваного чоловіка, місцевим мешканцем під шифером виявлено останки тіла.

"Правоохоронці встановили, що тіло належить зниклому безвісти чоловіку. Як з’ясувалося, загиблий останнім часом зловживав спиртним та неодноразово будучи в стані алкогольного сп’яніння ображав рідних. На ґрунті цього у родині відбувалися сварки. Так, 28 липня, у чоловіка стався конфлікт з батьками, під час якого мати задушила сина. Після чого  перевезла тіло до лісосмуги, присипала землею та накрила шифером", - розповіли у поліції.

За фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, що 20-річну студентку з Волині, яка навчається в Українській академії друкарства у Львові, визнали винною у вбивстві своєї новонародженої дитини. Личаківський районний суд Львова призначив їй рік ув’язнення, однак звільнив від відбування покарання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація