Загадкові смерті на Рівненщині: в селі знайшли застрелене подружжя

Загадкові смерті на Рівненщині: в селі знайшли застрелене подружжя

Фото: pixabay.com

Пара жила в злагоді, що могло статися – ніхто не знає.

На Рівненщині в сільській хаті знайшли застрелене з рушниці подружжя. За першими висновками поліції, чоловік міг убити свою жінку, а потім скоїти самогубство, однак усі рідні та друзі сумніваються, бо пара жила в злагоді та будувала плани на майбутнє, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Тіла виявили в селі Руда-Красна: жінка була застрелена в голову, чоловік – у шию. Біля нього лежала рушниця. Першими це побачили друзі родини. Пан Юрій прибіг до хати Василя та Людмили після дзвінка своєї дружини, яка на прохання доньки загиблого подружжя пішла до них запитати, чому не піднімають слухавки. Це було увечері, в селі саме зникло світло. "Я телефоном посвітив, попробував пульс – вона вже холодна. Посвітив телефоном, дивлюся – щось біліє в дальній кімнаті. То нога його, він на ліжку сидів, рушниця стояла", - розповів Юрій Соломай. У сусідній кімнаті лежала сокира.

Застрелене з рушниці подружжя виявили у хаті на Рівненщині: що призвело до трагедії

Застрелене з рушниці подружжя виявили у хаті на Рівненщині: що призвело до трагедії

Юрій одразу викликав поліцію. За попередньою версією правоохоронців, між подружжям виник конфлікт. "Чоловік зачинився у кімнаті. Жінка намагалася в цей час відчинити двері за допомогою сокири, і в цей момент пролунав постріл", - каже речниця Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька. Потім чоловік, імовірно, вкоротив віку собі.

Друзі родини кажуть, що подружжя жило в злагоді і сварок між ними не бачили. "Мирно все. Він все хотів, тут на пенсію пішов, хотів сидіти на місці, трактора купив собі, обладнання все для нього", - каже Юрій Соломай. "Неможна зрозуміти, в голову не йде навіть, не віриться. Якби конфлікти там якісь були – не чутно", - спантеличений житель села Руда-Красна Микола.

Загиблі Василь та Людмила – рівняни. Йому 54, їй 55. Він працював на маршрутці, вона в аптеці, до сільської хати навідувалися у вихідні. "Щоб пити – йому не було й коли, можна сказать. Тому шо це відповідальність велика – за кермом їздив", - каже Юрій Соломай. "Може, він просто хотів злякать її, з рушниці вистрілив. З таким жити вже не схотів", - губиться в здогадах друг родини.

Трагедією приголомшене усе село. "Може, хтось чужий ломався", - відкидають жителі версію про сокиру в руках жінки. Що могло трапитися – важко уявити і дітям. "Я думаю, що було це випадково. Може, він хотів сам себе, розумієте, вона побачила", - міркує  донька вбитої Олена. Наразі у поліції відкрили два провадження за  статтею про умисне вбивство, одне з приміткою "самогубство". "Що сталося між подружжям – наразі достеменно не відомо, оскільки сім’я характеризується позитивно, будемо встановлювати в ході досудового розслідування", - каже речниця Нацполіції Рівненщини.

Кореспондентка ТСН Анна Махно

Повʼязані теми:

Наступна публікація