Загинув під чотирма метрами. У Івано-Франківській області чоловіка засипало землею

Відкопували чоловіка за допомогою спеціального інструмента та екскаватора.

У Івано-Франківській області під час копання чотирьохметрової траншеї для дощової каналізації 36-річного чоловіка на смерть засипало землею. Загиблим виявився ветеран війни на Донбасі.

Про це повідомляють в ДСНС області.

Відомо, що загиблий працював на місцеву фірму і проводив роботи з облаштування дощової каналізації. Працював він у траншеї глибиною приблизно в чотири метри, де і стався завал. 

Для його порятунку на місце направили десять рятувальників та дві одиниці техніки. Діставали його за допомогою спеціального інструмента та екскаватора. Втім, врятувати чоловіка не вдалося. Медики констатували його смерть.

 "О 1:20 9 лютого працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою аварійно-рятувального інструменту та екскаватора відкопали та витягнули потерпілого на поверхню землі, передали працівникам швидкої медичної допомоги, які констатували смерть потерпілого", - додали у пресслужбі.

За інформацією місцевого видання "Курс", загиблий був уродженцем Івано-Франківська. У нього залишилася маленька дитина. Тим часом, в обласній спілці учасників АТО, повідомили, що загиблий – це один із місцевих ветеранів війни на Донбасі. 

Нагадаємо, раніше на 48-річного чоловіка, що копав траншею на будівництві у столиці, впала бетонна конструкція.Подію кваліфіковано за статтею Кримінального кодексу про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація