ДТП із Кулебою: лікарі розповіли про стан уповноваженого та одного із його синів після аварії

ДТП із Кулебою: лікарі розповіли про стан уповноваженого та одного із його синів після аварії

Фото: УНІАН

У Кулеби численні забої та перелами кісток.

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба, який 24 листопада разом із дітьми потрапив у ДТП, наразі у стані середньої тяжкості у лікарні Феофанія. Він в повній свідомості, загрози його життю немає. А от старший син перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні того ж медичного закладу.

Про це повідомляє кореспондентка ТСН Тетяна Фруктова з Феофанії.

Уточнюється, що у Кулеби медики діагностували струс мозку та численні забої й травми. Зокрема, у нього закриті черепно-мозкова травма, травма грудної клітини й травма живота. Окрім того, у нього численні перелами ребер з обох боків, забій легень та пневмоторакс (скупчення повітря, яке призводить до часткового або повного колапсу легень - ред). Втім, медикам все ж вдалося стабілізувати стан Кулеби і наразі його життю нічого не загрожує.

А от його старший син Тимофій - у важкому стані. Він перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні. За словами медиків, юнак непритомний. У нього закрита черепно-мозкова травма. Чи є загроза життю – не повідомляють. Про стан молодшого сина Єлісея поки невідомо. За непідтвердженою інформацією, ним опікуються лікарі в "Охматдиті".

Що стосується водія вантажного мікроавтобуса, він наразі перебуває у Києво-Святошинській лікарні. Його життю також нічого не загрожує. 

На своїй сторінці у Facebook Микола Кулеба подякував українцям за підтримку і пообіцяв повідомити всі деталі ДТП згодом. 

"Дякую всім, хто турбується про моє здоров‘я та здоров‘я моїх дітей. Наразі я перебуваю в лікарні разом із синами. Дякую вам за підтримку. Наразі найкращою допомогою для мене і дітей буде ваша молитва", написав він.

Дякую всім, хто турбується про моє здоров‘я та здоров‘я моїх дітей. Наразі я перебуваю в лікарні разом із синами. На...

Опубликовано Микола Кулеба Воскресенье, 24 ноября 2019 г.

Нагадаємо, 24 листопада вдень у селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба потрапив у ДТП. Разом із Кулебою в салоні авто були старший син Тимофій і молодший син Єлісей. 

На відео з місця події видно, як машина Кулеби виїжджає на перехрестя на червоне світло. Неправильно вибравши смугу руху він перешикувався так, що опинився поза зоною видимості світлофора, а згодом поїхав після руху автомобіля праворуч від нього. За попередніми даними, у його автомобілі також були відсутні автокрісла.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація