Захід та Північ поливатимуть дощі. Прогноз погоди на 11 жовтня

Захід та Північ поливатимуть дощі. Прогноз погоди на 11 жовтня

Фото: УНІАН

Уночі в Карпатах буде до 3-4 градусів морозу.

Завтра, 11 жовтня, в Україні буде хмарно з проясненнями. У західних та місцями північних областях невеликий, вдень на півдні Одещини та в Карпатському регіоні помірний дощ (в горах з мокрим снігом). На решті території без істотних опадів. Вночі та вранці в Україні місцями туман.

Такий прогноз Українського гідрометцентру.

Вітер північно-західний з переходом на південно-східний (у південній частині переважно північно-східний), 5-10 м/с.

Температура вночі +2…+7°С. У Карпатському регіоні місцями 0-3°С морозу. Удень у західних та північних областях +7…+12°С. На решті території +13…+18°С.

У Києві завтра місцями йтиме невеликий дощ. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі +5…+7°С, удень +10…+12°С.

У Львові у вівторок ніч пройде без істотних опадів, вдень дощитиме. Вітер південно-західний, помірний. Температура вночі +3…+5°С, удень +8…+10°С.

У Дніпрі 11 жовтня буде погода без істотних опадів. Вітер південних напрямків, помірний. Температура вночі +3…+5°С, удень +12…+14°С.

В Одесі завтра ніч пройде без істотних опадів, удень дощитиме. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі +7…+9°С, удень +13…+15°С.

У Харкові у вівторок істотних опадів не буде. Вітер північно-східний, помірний. Температура вночі +4…+6°С, удень +10…+12°С.

У Карпатах 11 жовтня йтиме дощ та мокрий сніг. Вітер південно-східний, помірний. Температура вночі +1…–4°С, удень +2…+7°С.

Нагадаємо, ближче до кінця тижня в Україні похолодає ще більше, місцями йтиме мокрий сніг.

Прогноз погоди в Україні на 11 жовтня 2016 року / Фото: Укргідрометцентр

Повʼязані теми:

Наступна публікація