Захоплення заручників у Луцьку: зв'язок з водієм зник після 9 ранку

Захоплення заручників у Луцьку: зв'язок з водієм зник після 9 ранку

Фото: Конкурент

На автостанції розповіли деталі маршруту захопленого автобуса.

Із водієм автобуса «Берестечко – Краснилів», який рухався через Ковель до Луцька на Мар’янівку, зв’язок зник після 9 години ранку. У Луцьку на цей маршрут продали лише два квитки.

Про це повідомили на автостанції №1, інформує ВолиньPost.

Голова правління ПрАТ ВОПАС Інеса Корнейчук розповіла, що автобус їхав із Ковеля через Луцьк у напрямку сіл Мар'янівка і Краснилівка Горохівського району. У Луцьку на цей маршрут продали лише два квитки, однак водій, ймовірно, брав людей і дорогою без квитків. З Луцька транспорт вирушив о 8:20 ранку. Перевізником маршруту є  Наталія Приходько. Диспетчер на Луцькій автостанції №1 сказала, що із 9:20 з водієм транспорту немає зв’язку.

«Самі не знаємо, що відбувається, з 9:20 навіть сестра до водія додзвонитися не може», – розповідає жінка, яка вирішила лишитися анонімною.

Нагадаємо, сьогодні вранці у центрі Луцька невідомий захопив автобус з пасажирами та погрожує його підірвати. Свідки повідомляють про звуки автоматної черги. На місці надзвичайної події наразі працюють кілька десятків правоохоронців. Дорогу, де стоїть автобус, огороджено. В автобусі розбито кілька шибок. Президент України Володимир Зеленський вже відреагував на ситуацію. Тим часом, очільник МВС Арсен Аваков терміново вилетів до Луцька.

Повʼязані теми:

Наступна публікація