Закохані підлітки втекли від батьків на іншу частину України через заборону зустрічатися

Закохані підлітки втекли від батьків на іншу частину України через заборону зустрічатися

Фото: ТСН

Пристрасне кохання спалахнуло всього два тижні тому.

Закохані 15-річні підлітки пішли з дому в Житомирі через те, що їм забороняли зустрічатися. За однією версією,  вони втекли, бо хочуть бути разом, за іншою ж, пішли у мандри, щоб розшукати біологічну матір хлопця, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Едик пішов до школи в п’ятницю, після чого його ніхто не бачив, а на дзвінки він не відповідав. "Зустрічався з цією дівчинкою, і вона мені не сподобалася. Вона мені SMS написала: ви самі зробили свій вибір, ви більше сина не побачите", - розповіла Катерина Гук.

Закохані 15-річні підлітки пішли з дому через те, що їм забороняли зустрічатися

Закохані 15-річні підлітки пішли з дому через те, що їм забороняли зустрічатися

Мати Ганни у всьому винуватить родину хлопця, бо діти хотіли бути разом, а їм забороняли.   Тетяна Ходаківська каже, що донька зателефонувала їй через три дні після зникнення і сказала, що вона разом з Едиком  їде до Одеси. "Вона казала, що приїде – все розповість", - твердить жінка.

В Одесі діти зібралися шукати рідну маму хлопця, старшу сестру Катерини Гук. "Із самого пологового будинку він зі мною. Вона його народила і пішла, я забрала його. Хоч не я його народжувала, але це моє дитя", - каже Катерина. Про те, що Едик названий, вона розповіла хлопцеві лише півроку тому і запропонувала разом розшукати свою сестру, а його мати. Однак хлопець тоді дав зрозуміти, що розмовляти йому з нею немає про що.

За останньою відомою адресою матері Едуарда жінку не бачили вже давно. Сусіди кажуть, що вона жила із своїм цивільним чоловіком. "Учора поліція ходила, шукала якусь Оксану. Вона колись тут проживала, ну, може, років чотири. Вона то випивала, то не випивала", - каже сусід Віктор. Про зниклих підлітків в Одесі взагалі не чули.

На сторінці Едуарда у соцмережі розміщене повідомлення про його розшук. На сторінці Ганни – зізнання дівчини у коханні. На дзвінки і повідомлення діти не відповідають, востаннє їх бачили три дні тому в столиці. У поліції розглядають всі версії зникнення та припускають, що підліткам не вистачить грошей дістатися до  Одеси.

Сусіди ж переконані, що додому діти повертатися не стануть. "Зробили шкоду і зараз бояться", - припускає Тетяна Єлецьких. Натомість батьки обіцяють не карати закоханих і не розлучати їх. "Як вона мене чує, хай хоч на телефонний дзвінок відповість. Я її дуже люблю", - плаче Тетяна Ходаківська. "Сину мій рідненький, я тебе прошу – не робіть дурниці, повертайтеся з Анею. Ми вас зрозуміємо", - обіцяє Катерина Гук. Фотографії закоханих Ганни та Едуарда розіслали в усі райвідділки.  Поліція просить всіх, хто побачить дітей, одразу телефонувати до правоохоронців.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Проблеми підлітків
Наступна публікація