Закопали тіло в полі: на Запоріжжі поліція за добу розкрила вбивство перевізника

Закопали тіло в полі: на Запоріжжі поліція за добу розкрила вбивство перевізника

Фото: facebook.com/Вячеслав Аброськін

Вбивці привласнили автомобіль своєї жертви і продали його.

У Запорізькій області двоє чоловіків вбили місцевого перевізника і закопали його в полі заради автомобіля Geely.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"30 серпня близько 20 години в селі Кам’янське чоловік на власному автомобілі Geely поїхав у невідомому напрямку та додому не повернувся. 31 серпня близько 13 години до Василівського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшла заява про зникнення безвісти чоловіка 1967 року народження. 1 вересня труп потерпілого знайшли закопаним неподалік одного з сіл Запорізького району", - розповіли правоохоронці.

За словами першого заступника голови Національної поліції України В’ячеслава Аброськіна, з’ясувалося, що двоє чоловіків, 1984 та 1998 р.н., найняли потерпілого для поїздки областю, але в подальшому вбили, тіло закопали в полі та заволоділи його авто.

Тільки слова подяки поліції Запоріжжя за розкриття протягом доби вбивства місцевого мешканця Запорізької області,...

Опубликовано Вячеслав Аброськин Воскресенье, 1 сентября 2019 г.

Наразі підозрювані у скоєнні умисного вбивства мешканця Запорізької області та заволодінні його транспортним засобом затримані, зловмисники вже встигли продати машину, проте її було вилучено. Відкрито кримінальні провадження, триває досудове розслідування. Найсуворіша санкція статей передбачає від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше у курортному селищі Одещини невідомий влаштував стрілянину. Унаслідок цього загинула людина. Стрілець утік, його розшукують правоохоронці.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація