Закопана та зацементована у підвалі. На Запоріжжі розкрили моторошне вбивство 16-річної дівчини

Слідчому у цій справі пропонували хабара.

На Запоріжжі поліція розкрила моторошне вбивство 16-річної дівчини.

Про це повідомив глава Нацполіції Сергій Князєв у Facebook.

В березні 2015 року поліції про зникнення дівчини повідомила мати. Через кілька місяців, у червні того ж року, правоохоронці знайшли в підвалі закопаний та залитий бетоном труп. Загиблою виявилась та сама дівчина, яку розшукували поліцейські.

Правоохоронці дійшли висновку, що йдеться не просто зникнення, а про сплановане вбивство.

"Два роки знадобилося правоохоронцям, щоб вийти на ймовірних убивць. Збір доказів та ретельне вивчення справи принесло результат. Поліцейські натрапили на слід двох осіб: подруги убитої та їхнього спільного знайомого. "Подруга" майже одразу після скоєння злочину виїхала за межі країни та на цей час перебуває за кордоном. Їй заочно оголосили про підозру в убивстві", - заявив Князєв.

Сьогодні, 17 серпня, під час спроби дати хабар слідчому у цій справі було затримано двох громадян. За допомогою хабара другого фігуранта справи намагалися виправдати.

На Запоріжжі поліцейські розкрили гучне вбивство 16-річної дівчини, тіло якої було забетоновано. Це реальний доказ, що...

Опубликовано Сергій Князєвом 17 августа 2017 г.

Нагадаємо, господар "зацементував" злодійкуватого гостя у вигрібній ямі55-річний місцевий житель допізна засидівся в оселі свого 49-річного товариша по чарці. Господар запропонував гостю проти ночі нікуди не йти, а залишитись в нього. Пропозиція була прийнята залюбки і сп'янілі мирно поснули.

Близько опівночі власник оселі прокинувся та вийшов у двір. Там він побачив несподівану картину – гість копирсався у його господарській прибудові, складаючи металеві інструменти до своєї торби. Господар почав лаяти невдячного гостя, а той схопив телефонний кабель та почав душити ним свого образника. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація