Закрив у банці живе кошеня: 20-річному хлопцеві з Львівської області загрожує 3 роки в'язниці за "злий жарт"

Закрив у банці живе кошеня: 20-річному хлопцеві з Львівської області загрожує 3 роки в'язниці за "злий жарт"

Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Тварину хлопець помістив у 3-літрову ємність і зняв це на відео.

20-річний мешканець одного із сіл Сокальського району Львівської області закрив півторамісячного кошеня в трилітрову банку. Весь процес він зняв на відео і виклав його в Instagram, а вже через три години після публікації відео хлопця знайшли і затримали поліцейські.

Про це повідомила пресслужба поліції Львівської області.

"26 липня під час моніторингу соцмереж, поліцейські виявили відео, на якому невідомий чоловік помістив кошеня у скляну банку і нібито закрив ємкість металевою кришкою для консервацій. За фактом жорстокого поводження з твариною поліцейські Сокальського відділення поліції Червоноградського відділу поліції ГУНП у Львівській області відкрили кримінальне провадження", – повідомили в поліції.

Також правоохоронці поінформували, що за скоєне затриманому загрожує максимальне покарання – обмеження волі до трьох років.

Зазначимо, що фотографію котика в банці і відео з ним хлопець опублікував в соціальній мережі з підписом: «Образився». Згодом він записав ще одне відео, назвавши це невдалим жартом.

"Дорогі друзі, це був просто жарт, злий жарт. З котом все добре. Не знаю, чому він став таким популярним. Банка не була закрита", – сказав хлопець.

Після розголосу в мережі відео з закритим в банці котом хлопець видалив.

Нагадаємо, у Вінниці суд на п'ять років засудив молодика, який ногою вбив собаку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація