Залишили сім’я і дружина. У в’язниці розповіли, як помер найжорстокіший серійний вбивця України Ткач

Залишили сім’я і дружина. У в’язниці розповіли, як помер найжорстокіший серійний вбивця України Ткач

Фото: УНІАН

Начальник в’язниці зазначив, що "пологівський маніяк" завжди був спокійним і ніяких порушень за час ув’язнення не скоював.

У середу, 7 листопада, поховали "пологівського маніяка" – довічно ув’язненого серйного вбивцю Сергія Ткача.

Про це розповів начальник Житомирської установи виконання покарань №8 Костянтин Шедловский, передає Сегодня.

Він зазначив, що за тілом засудженого ніхто з його родичів або близьких не приїхав, а перебування дружини ув'язненого невідоме.

"Коли йому стало погано, о 15:00 ми викликали швидку. У нього був дуже низький тиск, швидка його не забрала, а о 19:00 він вже помер. Констатували біологічну смерть", - розповів Шедловський.

За його словами, це сталось 4 листопада. Начальник в’язниці зазначив, що Ткач завжди був спокійним і ніяких порушень за час ув’язнення не скоював. "Ніяких інцидентів з ним не було. В камері вони були вдвох. Він спокійний, і взагалі, за його відсидку у мене не було ніяких нарікань. Нормально сидів, ніяких порушень не здійснював, претензій у мене, як у начальника, до нього немає" , - розповів він.

За словами Костянтина Шедловского, співробітники Державної пенітенціарної служби намагалися зв'язатися з дружиною Сергія Ткача, але безрезультатно.

"Раніше дружина приїжджала. Але зараз ... Ми ж не знаємо, де вона перебуває", - розповів Шедловський.

Він додав, що після смерті Ткача ніхто не приїхав і не забрав його, тому Ткача поховали "своїми силами". "Наскільки я знаю, він скаржився на серце, скаржився на задишку. Там вже багато років відсиджено. А йому 60 з гаком років, та й молода дружина, і народження дитини, - це не просто так. Це ж треба було трудиться, а сердце слабке вже ", - розповів Шедловский.

Уродженець Кемеровської області Росії Ткач вбивав на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей.

Ткач ґвалтував та вбивав дівчат та молодих жінок – його жертвам було 9-17 років. 2008 року його засудили до довічного ув'язнення за 37 доведених убивств. Усього за неофіційними даними та за словами самого Ткача він здійснив понад 100 вбивств, докази яких досі збирає прокуратура.

Смерть, якій радіють. Маніяк Сергій Ткач, засуджений до довічного, помер від серцевої недостатності

Смерть, якій радіють. Маніяк Сергій Ткач, засуджений до довічного, помер від серцевої недостатності

За ґратами "пологівський маніяк" знайшов кохання та став батьком. Дівчина з Росії, молодша за нього на 38 років, вирішила пов'язати своє життя з вбивцею та народила від нього дитину.

Лише нещодавно на Дніпропетровщині винесли вирок чотирьом міліціонерам і прокуророві, які вибили зізнання з безневинного чоловіка за вбивства, скоєні "пологівським маніяком". Убивцю 37 людей міліція не могла упіймати 22 роки. За цей час за ґрати потрапили дев'ятеро невинних, двоє з них померли у в'язниці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація