Залишився без бізнесу й житла: на Житомирщині ошукали переселенця-колишнього заручника "ЛНР"

Залишився без бізнесу й житла: на Житомирщині ошукали переселенця-колишнього заручника "ЛНР"

Залишився без бізнесу й житла: на Житомирщині ошукали переселенця-колишнього заручника "ЛНР"

Він не підписав папери зі своїм "партнером" - житель села Десятини скористався довірою чоловіка.

Підприємця Олександра Кононова, який займався виробленням відомих "Сирів Санича", залишили без власного бізнесу й з боргами. Виявилося, що він не підписав папери про спільну власність зі своїм "партнером", тож справа фактично йому не належала.

Про це йдеться у блозі Лесі Литвинової на сайті "Дзеркалі тижня".

Раніше Кононов невдало потрапив у тріскоподрібнювальний верстат і втратив праву руку й ліву ногу. Через підтримку військових на Луганщині потрапив у заручники до бойовиків. Після звільнення перебрався із Сєвєродонецька до села на Житомирщині, де створив разом із партнером, якого в тексті називають "Віталіком", козину ферму. 

Як пізніше пояснив цей місцевий житель, Кононов потрібен йому був як "медійний персонаж" для залучення коштів спонсорів та інвесторів. 

"Ну мені ж на розкручування бізнесу гроші потрібні були? А він — чудовий медійний персонаж. На мене б не дали. На нього давали охоче", - заявляв він.

Ферма, згідно з паперами, належить "Віталікові", а Кононову - борги ферми. Також місцевому жителю належить і будинок, в якому проживає переселенець з Донбасу. Наразі чоловік залишив це житло без електрики.

"Віталік" вирішив запропонувати Кононову забрати з собою 30-40 голів худоби, однак той відмовився, оскільки не має приміщення для отари, а також коштів для годівлі.

Раныше повідомлялося, що тисячі гривень у свою кишеню цинічно заробили на чужій біді шахраї, прикриваючись іменем сайту ТСН.ua. Чоловік брав гроші з людей за послуги, котрі насправді - безкоштовні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація