Заліз під спідницю і почав мацати: у Кременчуці невідомий чоловік чіплявся до дівчинки-підлітка

Заліз під спідницю і почав мацати: у Кременчуці невідомий чоловік чіплявся до дівчинки-підлітка

фото / galka.if.ua

Школярка саме поверталася додому.

У Кременчуці Полтавської області невідомий чоловік чіплявся до неповнолітньої школярки. Інцидент стався посеред дня 3 вересня біля будинку, де мешкає дівчинка. Наразі педофіла розшукує поліція. 

Про це розповів батько дівчини у Мережі.

За його словами, інцидент буцімто стався дорогою додому з ліцею. Дівчинка помітила, що чоловік тривалий час йшов за нею, а потім почав наближатися і дивитися на неї увесь час. Неповнолітня намагалася прискорити крок і відірватися від нього, але невідомий ішов за нею просто до будинку.

Уже біля свого під'їзду дівчинка зупинилася, щоб пропустити його вперед, та чоловік сів на лавку поблизу сусіднього під'їзду, а потім нібито підійшов до школярки і почав її мацати. Коли дівчина закричала, зловмисник втік.

"Донька біля свого під'їзду призупинилася. У цей час чоловік швидко підійшов до неї, заліз під спідницю і почав торкатися лівої сідниці. Дочка вдарила по руці і голосно закричала. Він відскочив, кілька секунд стояв до неї спиною, ймовірно, розмірковуючи як діяти далі, озирнувся і швидко пішов у бік гаражів. Не промовив ані слова", — написав батько дівчинки. 

Родина звернулася до поліції і виявилося, що до дитини чіплявся чоловік, який зовні схожий на вже судимого за зґвалтування та інші сексуальні злочини мешканця Комсомольська, що останнім часом перебував у Кременчуці. Його впізнала дівчинка за фото, яке їй показали правоохоронці, але уточнила, що він був в іншому одязі.

Після цього прибула інша слідчо-оперативна група поліції. Слідчі показали дівчинці ще одне фото, іншого чоловіка. Вона сказала, що то був зовсім інший чоловік. Наразі родина написала заяву до поліції. 

У пресслужбі поліції, як повідомляє місцеве видання "Кременчуцька газета", сказали, що ситуація перебуває на контролі правоохоронних органів. Триває слідство та встановлюється особа, яка скоїла цей злочин.

Нагадаємо:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Проблема педофілії
Наступна публікація