Засипані снігом. Якими дорогами в Україні краще не їхати через негоду

Засипані снігом. Якими дорогами в Україні краще не їхати через негоду

Фото: ДСНС України

Залишаються без світла 80 населених пунктів.

В Україні ввечері четверга, 1 березня, все ще залишаються в заметах чимало регіональних та державних доріг, не кажучи вже про місцевого значення.

Зокрема, залишається обмеженим в'їзд великогабаритних транспортних засобів до міст Кропивницький, Київ, Миколаїв та Херсон. Про це повідомляє Державна служба з питань надзвичайних ситуацій.

Обмежено рух великогабаритних транспортних засобів на ділянках доріг:

- Київська область (на всіх під'їздах до м. Києва);

- Миколаївська область (одна ділянка): М-14 М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (км 55 – км 177+531);

- Херсонська область (дві ділянки):Т-04-03 Мар’янське – Берислав – /Р-47/ км 3+868 – км 98+786; а також М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (км 177+531 – км 207+237).

На дорогах чергує понад 1,7 тисячі одиниць техніки для розчищення від снігу, а також для того, аби витягувати транспорт із снігових заметів. Лише за минулу добу працівники ДСНС витягли із заметів 458 автомобілів, у яких перебували 732 людини.

В усіх областях діють 4920 пунктів обігріву, в тому числі й на узбіччях доріг.

Аеропорти працюють у штатному режимі. А ось у зв'язку з посиленням вітру обмежено лоцманську проводку суден у Херсонському морському торгівельному порту.

Без світла залишаються 80 населених пунктів у дев'яти областях: Донецька – 30, Запорізька – 23, Дніпропетровська – 12, Харківська – 4, Сумська – 4, Миколаївська – 3, Луганська – 2,  Одеська – 1, Черкаська – 1.

Негода спричинила колапс по всій Україні

Негода спричинила колапс по всій Україні

Увечері 1 березня спостерігається невеликий сніг у Вінницькій, Київській, Кіровоградській, Полтавській, Чернігівській областях та Києві.

У п'ятницю, 2 березня, на більшій частині території України йтиме невеликий сніг, удень на півдні помірний сніг і дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, удень у південних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі становитиме 11-16 градусів морозу, у західних, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях до 20 градусів морозу, в Карпатах і на Прикарпатті 21-26 градусів морозу. Вдень 4-9 градусів морозу, на заході країни до 12 градусів морозу, на Закарпатті та в південній частині від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

Повʼязані теми:

Наступна публікація