"Заспокоїла" до смерті: на Волині 22-річна матір вбила 10-місячного сина і викинула в колодязь

"Заспокоїла" до смерті: на Волині 22-річна матір вбила 10-місячного сина і викинула в колодязь

Фото: pixabay.com

Жінка не могла заспокоїти сина, який плакав, й кинула його на підлогу.

22-річна мешканка села Підгородне Любомльського району, що на Волині вбила свою 10-місячну дитину й викинула її в колодязь.

Про це інформує ІА "Волинські новини" із посиланням на правоохоронців.

Жінка сказала 29-річному чоловіку, що дитину нібито забрали працівники соціальних служб , тому він попросив поліцію перевірити достовірність інформації. Проте поліцейські встановили, що 22-річна жінка не могла заспокоїти сина, який плакав й кинула його на підлогу.

Внаслідок удару дитина отримала травму та загинула. Після цього жінка тіло дитини викинула в колодязь на подвір'ї її знайомої. На місце події викликали рятувальників, які викачали воду із колодязя та дістали тіло дитини.

Згідно з висновком судово-медичного експерта причиною смерті став набряк головного мозгу та крововилив. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Жінку поліція затримала в порядку ст. 208 КПК України. Триває досудове слідство, під час якого будуть з'ясовані усі обставини злочину.

Нагадаємо, що раніше у Суботцях на Кіровоградщині 24-річний вітчим убив 5-місячного пасинка і намагався приховати злочин розповідями про нещасний випадок. Він твердив, що немовля впало з ліжка і вдарилося голівкою об підлогу, однак судмедекспертиза встановила кілька важких ударів, які отримало немовля по голові. 

На Житомирщині жінка зізналась, що до смерті побила свого новонародженого сина

На Житомирщині жінка зізналась, що до смерті побила свого новонародженого сина

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація