Застудилася й чекає на господарів: стала відома доля зіркової кішки з "Фуршету"

Застудилася й чекає на господарів: стала відома доля зіркової кішки з "Фуршету"

Застудилася й чекає на господарів: стала відома доля зіркової кішки з "Фуршету"

Фото: Марина Самойленко/facebook

Раніше тваринку заскочили за використанням ємності для цукру у супермаркеті як туалету.

Кішку, яку заскочили в ємності з цукром у столичному супермаркеті "Фуршет", співробітники магазину передали небайдужій дівчині на ім'я Марина Самойленко.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що наразі кішка перебуває на карантині, після чого шукатиме нових господарів. 

"У нас поповнення. Те саме, цукрове. Дякую співробітникам "Фуршету", що таки написали мені. Господарі, які обіцяли сьогодні забрати кішечку, зникли. Дуже шкода, що кошеня викликало бурю емоцій, але ніхто так і не подарував йому притулок. А співробітники готувалися: показали кішку лікарям, викупали, дуже чекали, до останнього", – розповіла Самойленко, а також виклала світлини із кішкою.

У нас пополнение. То самое, сахарное. Спасибо сотрудникам "Фуршета", что таки написали мне. Хозяева, которые обещали сег...

Опубліковано Maryna Samoylenko 18 серпня 2017 р.

Дівчина назвала кішку Сансою, та помітила, що та занедужала після пережитого стресу.

"Це кошеня 5-6 місяців, віскасного забарвлення і з орієнталістим носиком. Після перенесених стресів її купали (цього категорично не можна робити, не перечекавши карантин), вже має соплі та пчихи – ознака ринотрахеїту", – зазначила дівчина.

В київському супермаркеті кішка вирішила використати ємність із цукром як туалет

В київському супермаркеті кішка вирішила використати ємність із цукром як туалет

"Кішечка має добрий апетит, дуже контактна. У крові явно породисті орієнтали були – аж надто балакуча і має собачий характер. Наразі Санса живе окремо від моїх домашніх вихованців, за нею потрібно поспостерігати, обробити нормально від паразитів і показати згодом лікарям. Тому красивих фото на ліжку поки не буде. Після карантину в 2 тижні Санса буде шукати господарів. На цей раз – надійних і остаточних", – запевнила Самойленко.

Нагадаємо, напередодні в супермаркеті "Фуршет, що в Києві, очевидці зняли, як кішка залізла у відкриту ємність з цукром. Відео ТСН.ua надіслали свідки події. Як стверджують автори відео, прогулянку кішки вони зняли 15 серпня у "Фуршеті" на проспекті Перемоги. Тварина застрибнула на тумбу з відкритими сипучими продуктами та спустилась у цукор. Камери зафіксували, як кішка прикопувала сліди "злочину". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація