Затоплені будинки, пошкоджені дахи та знеструмлені населені пункти: негода знову наробила лиха в Україні

Затоплені будинки, пошкоджені дахи та знеструмлені населені пункти: негода знову наробила лиха в Україні

Фото: Голос Карпат

Найбільше від наслідків негоди постраждали шість областей.

В Україні 17 червня негода наробила лиха у Вінницькій, Одеській та Рівненський областях, а також залишила без світла 69 населених пунктів у Чернігівській, Житомирській та Київській.

Про це повідомляє ДСНС.

"17 червня на території 3 областей (Вінницька, Одеська, Рівненська) внаслідок негоди сталося часткове пошкодження покрівель 21 житлового будинку та будівлі селищної ради, падіння 2 дерев, підтоплено 5 житлових будинків, 18 дворогосподарств, 5 криниць та частково розмито вулицю протяжністю 0,3 км", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підрозділами ДСНС повалені дерева розпилено та прибрано, відкачано 628 мводи. Від ДСНС залучалося 19 осіб особового складу та 5 одиниць техніки.

У ДСНС також додали, що станом на 7:00 18 червня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, пориви вітру) через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 69 населених пунктів у 3 областях, а саме: Чернігівська – 34, Житомирська – 27 та Київська – 8. До відновлення електропостачання залучені бригади обленерго.

Нагадаємо, Київ 17 червня накрила масштабна злива, яка затопила вулиці міста, підземні переходи та під'їзди у житлових будинках. Пориви вітру під час бурі були такої сили, що навіть ламали дерева, які падали на людей і припарковані авто. 

Яких неприємностей завдала негода всій Україні

Яких неприємностей завдала негода всій Україні

Повʼязані теми:

Наступна публікація