Затор на трасі Київ-Чоп: у заметіль там зіштовхнулися автобус, дві вантажівки і три легковики

Затор на трасі Київ-Чоп: у заметіль там зіштовхнулися автобус, дві вантажівки і три легковики

Фото: ТСН

Серйозно постраждав один із водіїв.

На трасі Київ-Чоп через заметіль, ожеледицю і ДТП утворився великий затор. На об’їзній Коростишева зіштовхнулося одразу шість машин, які рухалися в напрямку столиці, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

За словами водіїв, у легковик, який занесло на льодяній дорозі, в’їхала вантажівка, а потім почалася ланцюгова реакція і в автівки, що зіштовхнулися, в’їхали ще одна фура, рейсовий автобус і два легковики. В автобусі "Бердичів-Київ" було десятеро пасажирів, ніхто з них не постраждав, їх пересадили на попутну маршрутку. Травм зазнав водій першого легковика, він зараз у лікарні.

Рух у напрямку столиці на трасі Київ-Чоп ускладнено через масові ДТП

Рух у напрямку столиці на трасі Київ-Чоп ускладнено через масові ДТП

На місці ДТП працюють патрульні, рух цією ділянкою ускладнено. "Ось ця машина стояла поперек траси, я її об’їздив і через погоді умови занесло – і тоді все пішло", - розповів водій одного з легковиків. "Дуже слизько, лід, занесло, крутнуло – і пішла ланцюгова реакція. Є в Україні така фірма автодір, погано працює", - нарікає водій автобуса.

Правоохоронці ж радять усім водіям бути особливо пильними при їзді за таких погодних умов. "Попереджаємо водіїв, бо попереду ДТП, декілька автомобілів зіткнулися, на жаль, вантажні автомобілі  не можуть проїхати. Слизько, машина з піском проїхала, але погодні умови ускладені. Відправляли фури через Коростишів, але там тоже не посипано, викликали дорожні служби", - розповів інспектор патрульної поліції Олекснадр Іваненко.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація