Заява "1+1 медіа" у зв'язку з відключенням телеканалів медіагрупи 1+1 інтернет-провайдером "Інформаційні Технології"

Заява "1+1 медіа" у зв'язку з відключенням телеканалів медіагрупи 1+1 інтернет-провайдером "Інформаційні Технології"

Фото: ТСН.ua

За час співпраці "1+1 медіа" та провайдера питання ціноутворення на 2019 рік між компаніями не обговорювалось.

У зв’язку з порушенням принципів партнерських відносин, від 01 жовтня 2018 року "1+1 медіа" в односторонньому порядку припинила дію Ліцензійного договору з групою компаній, що діють під ТМ "Інформаційні технології" (ТОВ "Ультралінк", ТОВ "Телевсесвіт", ТОВ "Люкслінк"), який був укладений на строк із 01 січня до 31 грудня 2018 року.

Наголошуємо, що за час співпраці "1+1 медіа" та провайдера питання ціноутворення на 2019 рік між компаніями не обговорювалось. Крім того, "1+1 медіа" не робила жодних комерційних пропозицій, в тому числі, не ініціювала зміну діючої договірної ціни у 2018 році. Як і раніше, поточна орієнтовна вартість ліцензії складає 1.5 грн. за абонента у 2018 році та 3.0 грн. – 2019 року.

Також звертаємо увагу, що оскільки Ліцензійний договір на розповсюдження наших каналів між групою компаній ТМ "Інформаційні технології" та ТОВ "1+1 Інтернет" припинив дію, тому їх вимкнення є очікуваним. Ми вважаємо це єдиним правильним рішенням у ситуації, що склалася, адже подальше розповсюдження наших каналів було б порушенням прав та законних інтересів "1+1 медіа".

Додатково зазначимо, що ми не зацікавлені в поновленні договірних відносин, тому канали нашої групи не будуть транслюватися в мережах зазначених провайдерів. Можемо рекомендувати нашим глядачам лише змінити постачальника ТБ-послуг на іншого провайдера.

Отримати детальну інформацію про те, які провайдери доступні у вашому регіоні, ви можете відвідавши розділ на сайті "Телемастер" https://www.telemaster.com.ua/ua/connections/region/8000000000#list.

Наступна публікація