Займався сексом з 15-річною за гаражами: у Полтавській області суд покарав чоловіка

Займався сексом з 15-річною за гаражами: у Полтавській області суд покарав чоловіка

Фото: Credits

Чоловіка звинувачували у статевих зносинах з особою, яка не досягла 16-річного віку.

У Автозаводському районному суді Кременчука винесли вирок чоловікові, якого звинуватили у сексі з неповнолітньою. Суд дав любителеві сексу з юними дівчатами два роки обмеження волі, замінивши їх іспитовим терміном на півтора року.

Про це йдеться у реєстрі судових рішень.

Подія сталася у травні 2020 року у Кременчуці. Чоловік зустрівся з дівчиною випадково, спершу вони грали в карти, а потім вирішили віддатися тілесним утіхам, пішли за гаражі й зайнялися сексом.

За цим заняттям пару заскочив вітчим дівчини, який пішов на пошуки падчірки, бо та довго не виходила на зв'язок. Дівчина злякалася покарання від батьків і заявила, що її зґвалтували.

У суді дівчина підтвердила, що обмовила чоловіка і сказала, що секс відбувався за взаємною згодою. Сам обвинувачений наголосив на тому, що не знав про вік дівчини.

Зважаючи на всі обставини, суд дав чоловікові два роки обмеження волі, але замінив їх іспитовим терміном на півтора року.

Нагадаємо, що у Києві зловмисник пообіцяв допомогти 19-річній потерпілій із працевлаштуванням, однак під час зустрічі він відібрав у неї речі та зґвалтував.

Повʼязані теми:

Наступна публікація