Збоченець, який чіплявся до дівчаток у Запорізькій області, виявився багатодітним батьком

Збоченець, який чіплявся до дівчаток у Запорізькій області, виявився багатодітним батьком

фото / galka.if.ua

42-річний чоловік, який демонстрував дівчаткам свої статеві органи, має п'ятеро неповнолітніх дітей.

У Запорізькій області збоченцем, який показував двом дівчаткам статеві органи, виявивс багатодітний батько. Чоловік виховує п'ятьох дітей, четверо з яких малолітні.

Про це повідомляє РИА-Мелитополь.

Подія сталася 11 вересня. До поліції звернувся очевидець, який повідомив, що став свідком того, як невідомий чоловік демонструє свої статеві органи двом дівчаткам. За кілька годин "демонстранта" затримали правоохоронці

Збоченцем виявився 42-річний житель Якимівського району. Він знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння. 

За фактом події порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Під час обрання підозрюваному запобіжного заходу суд врахував, що чоловік вперше притягується до кримінальної відповідальності, про нього добре відгукуються сусіди, він мешкає у власному житлі, доглядає дружину з інвалідністю і має на утриманні 4 малолітніх дітей і одну неповнолітню дитину.

Тому, незважаючи на клопотання прокурора про укладення підозрюваного під варту, Якимівський районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, що у Кам'янську на Запоріжжі мисливці за педофілами влаштували розправу над чоловіком, який начебто розбестив 13-річну дівчину. Відео зізнань розпусника активно розійшлося соцмережами. Але виявилось, що ані 37-річний чоловік, ані його начебто жертва розлучатися не збираються 

Повʼязані теми:

Наступна публікація