Зброя, гроші, чітка ієрархія: поліція затримала міжрегіональну групу сутенерів

Імовірно, її "покривали" правоохоронні органи.

На Одещині оперативники викрили злочинну групу, яка займалась сутенерством, звідництвом, створенням борделів та втягала жінок у проституцію.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

Група діяла на на території Одеси та Харкова, де в них були офіси. Її організувала 31-річна уродженка Донецької області, мешканка Харкова із широким колом знайомств, зокрема, серед правоохоронних органів. За необхідності, вона зверталася до "покровителів" для вирішення проблем та усунення перешкод.

Співорганізатори секс-бізнесу – пара співмешканців – 38-річний уродженець Сумської області та 37-річна уродженка Харківщини. Чоловік підбирав сутенерів, розробляв схеми, плани, порядок і правила діяльності злочинної групи, а також звітував організаторові про прибуток.

Його співмешканка займалась приховуванням бізнесу, підбирала адміністраторів борделів та повій, вела облік виходу дівчат "на роботу", фінансову документацію та наглядала за дисципліною.

У Харкові за місцем мешкання організаторки групи правоохоронці знайшли 250 тисяч гривень, оргтехніку та зброю, а у сейфі – бухгалтерську документацію. Загалом, за адресами борделів та офісів, силовики вилучили майже 25 тисяч доларів та 50 тисяч гривень та три автомобілі представницького класу.

Наразі 31-річна донеччанка та її співорганзатори затримані у порядку ст. 208 КПК України. Вони перебувають в ізоляторі в Одеській області. Незабаром їм оголосять підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.303 КК України, а суд обиратиме запобіжний захід. Їм загрожує від 5 до 10 років в’язниці з конфіскацією майна або без неї.

Також поліція перевіряє, чи причетні до секс-бізнесу правоохоронні органи, зокрема керівна ланка.

Нагадаємо, у центрі Києва поліція накрила бордель, замаскований під стриптиз-клуб. За годину повії заробляли від 2500 гривень.

Правоохоронці затримали азербайджанця, який переправляв українок до Дубая для секс-послуг

Правоохоронці затримали азербайджанця, який переправляв українок до Дубая для секс-послуг

Наступна публікація