Зеленський приїхав до Тернопільської області: що відомо

Зеленський приїхав до Тернопільської області: що відомо

Фото: Служба автомобільних доріг у Тернопільській області

Голова держави вже проінспектував відремонтований міст біля села Воля Теребовлянського району.

Сьогодні, 18 вересня, президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Тернопільської області. Голова держави ознайомиться зі станом реконструкції міжнародного автошляху державного значення Доманове – Тереблече та об'єктами дорожньої інфраструктури, спорудження яких здійснюється в межах Національної програми "Велике будівництво", інформує пресслужба ОПУ.

Також відомо, що завершить робочу поїздку президент участю у презентації Стратегії розвитку Тернопільщини до 2027 року.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг Тернопільської області, передусім Зеленський відвідав відремонтований міст біля села Воля Теребовлянського району — частину міжнародної траси М-19, яка зараз є закритою для проїзду.

За інформацією відомства, разом із президентом на місце прибув і керівник Укравтодору Олександр Кубраков, який доповів йому про обсяги ремонтів на Тернопільщині і плани будівництва доріг.

Президент України Володимир Зеленський побував на відремонтованому шляхопроводі неподалік села Воля Глава держави...

Опубліковано Служба автомобільних доріг у Тернопільській області Пʼятниця, 18 вересня 2020 р.

Нагадаємо, сьогодні президент Володимир Зеленський відвідав Івано-Франківську область. Під час візиту голова держави заявив, що 90% доріг місцевого значення Прикарпаття потребують ремонту. Також Зеленський побував у селищі Ланчин, яке постраждало від повені в червні цього року. Під час інспекції він зазначив, що буде створена комісія, яка перевірить усі потреби і помилки, що були допущені в області. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація