Зеленський розповів, коли отримають квартири інші постраждалі від вибуху на Позняках

Зеленський розповів, коли отримають квартири інші постраждалі від вибуху на Позняках

Фото: Право на владу

За його словами, квартири купуються не за бюджетні кошти.

Президент Володимир Зеленський зазначив, що постраждалі від вибуху на Позняках щонайбільше через шість тижнів отримають квартири. Всі квартири будуть у Києві.

Про це він сказав під час суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу". 

"Ми знайшли всі 40 квартир. Вони всі знаходяться в Києві. Не в області, а саме в Києві. Ніхто не буде обманювати людей", - зазначив він.

Президент зауважив, що 12 квартир, ключі від яких були сьогодні передані родинам, добудовані.

"Упродовж місяця-півтора, не хочу обіцяти, максимум півтора місяця, всі інші квартири, ще 28 квартир, ми виділимо всім сім'ям. Це не бюджетні гроші. Ми поговорили з забудовником. Офіс президента знайшов забудовників, які нам дійсно допомогли. Ми з ними поспілкувались, вони розуміють, що ми разом можемо їм (постраждалим - ред.) допомогти", - повідомив Зеленський.

Нагадаємо:

  • Сьогодні, 25 червня, президент України Володимир Зеленський вручив ключі від нових квартир 12 родинам, які постраждали від вибуху на Позняках у Києві. Квартири наразі отримали найбільш постраждалі родини – там, де є травмовані вибухом або малі діти тощо. 
  • Вибух у десятиповерховому будинку на Позняках стався вранці 21 червня. У результаті було зруйновано п'ять поверхів будівлі. 
  • З-під завалів будинку рятувальники дістали тіла п'ятьох загиблих. Троє із них - родина 18-річної Анастасії Недашковської. Дівчина одночасно втратила батька, матір та брата. 
  • Після проведення експертизи правоохоронці повідомили, що вибух, наімовірніше, спровокувала газова суміш. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація