Зеленський розповів про свою мрію

Зеленський розповів про свою мрію

Фото: УНІАН

Він мріє про розвиток держави.

Президент України Володимир Зеленський мріє, щоб Україна стала серйозним європейським проєктом. Про це він розповів під час Всеукраїнського форумі "Україна зростає разом зі мною", куди він прийшов разом із першою леді Оленою.

У Зеленського запитали, який зі своїх проєктів він вважає найуспішнішим.

"Практично відповідь є філософська. Всі успіхи, які у мене були, самостійні успіхи, вони були, вибачаюсь перед своєю дружиною. Мій найкращий проєкт - це моя родина. Це правда. Тому що я вам скажу, це дуже потужне об’єднання. Коли ми одружились, ми зробили компанію "Студія 95", вона народилась. Потім у нас з’являлись діти реальні і діти - наші проєкти - сценарії, фільми і програми. Це паралельні процеси. Я не можу сказати, що я щось зробив сам - це не є правда", - відповів він. 

За словами президента, він вірить, що люди дуже міцні, коли вони не наодинці, коли поруч з ними люди, які люблять та поважають і які тебе роблять, тим хто ти сьогодні є.

"Я вважаю, що мій найкращий проєкт ще попереду, бо не можна жити без мрії. Я впевнений, що ми зробимо, особливо зараз, впродовж цих 5 років, ми зробимо все, щоб трішечки зробити краще, щоб Україна була серйозним європейським проєктом. Я би дуже цього хотів", - додав лідер держави.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що "вже потрібно міняти і цих депутатів". 

Зеленський і Тимошенко покепкували один з одного у соцмережах

Зеленський і Тимошенко покепкували один з одного у соцмережах

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація