Зеленський викликав Авакова "на килим" через стрілянину в Броварах

Зеленський викликав Авакова "на килим" через стрілянину в Броварах

Фото: УНІАН

Президент пообіцяв допомогти мешканцям, чиє майно постраждало.

Президент України Володимир Зеленський провів розмову з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим через стрілянину у Броварах зранку 29 травня.

Про це повідомили в пресслужбі Офісу президента.

Зазначається, що президент зустрівся з Аваковим, аби дізнатися деталі стрілянини серед житлових будинків. На зустрічі також був присутній прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Хотілося б, щоб ці люди не вийшли на волю і ми знайшли замовників. І третє, я бачив відео, де у вікна потрапили постріли і (прим. хотілося б щоб) ми допомогли людям, які потрапили у цю ситуацію.

заявив Зеленський

Нагадаємо:

  • 29 травня вранці у Броварах сталася перестрілка, в якій взяли участь кілька десятків осіб. Місцеві мешканці публікували відео події у соцмережах.
  • За повідомленням МВС, стрілянина сталася між угрупуваннями, які "покривають" маршрутні перевезення. Причина - перерозподіл сфер впливу між перевізниками.
  • Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков покладає відповідальність за події на місцеву владу, мовляв виконавчі органи Києва та області потонули в корупції, що призвела до перестрілки в Броварах між легальними і незаконними перевізниками.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація