Зеленський заявив, що незабаром вийде з компанії, яка володіє бізнесом в Росії

Зеленський заявив, що незабаром вийде з компанії, яка володіє бізнесом в Росії

Фото: УНІАН

Він заявив, що "Квартал 95" отримує гроші тільки за продукцію, створену до 2014 року.

Шоумен Володимир Зеленський, який балотуватиметься у президенти України, підтвердив, що в Росії досі працює компанія, яка пов'язана з ним співвласністю, але пообіцяв вийти з неї найближчим часом. 

Про це він розповів в інтерв'ю "Українськый правдї"

Він розповів, що досі є власником кіпрської компанії, яка, своєю чергою, володіє російською Green films. За словами Зеленського, гроші він отримує від роялті і тільки за продукцію, створену до 2014 року, а зараз не має стосунку ані до компанії, ані до її керівництва, а також до продукту, який зараз виходить.

"Рішення у мене наступне, дуже просте і яке все знімає. Я зрозумів, що я можу вийти не з цієї компанії, яка там (в РФ - ред.), а з кіпрської компанії, яка є власником тих компаній. І все. Ось ми сьогодні знайшли це рішення і найближчим часом я вийду", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що аби вийти з безпосередньо російської компанії, треба їхати до Москви і там вирішувати ці справи, чого Зеленський зробити не може. Шоумен також додав, що в рамках деяких проектів контракти підписані на 10 років, а якщо його розривати, то гроші дістануться Росії. Йдеться, зокрема, про серіал "Свати".

"Контракт укладений на 10 років. Як я можу закрити цю компанію? Контракт до 2021 року. З 2011 до 2021 року ми отримуємо роялті від "Сватів". Ми ці гроші отримуємо. Що ж нам треба робити? Закрити? Подарувати росіянам наші гроші? Ні", - каже він.

Нагадаємо, як повідомили журналісти програми "Схеми", Володимир Зеленський, який оголосив про намір балотуватись у президенти України, має бізнес на території Росії. 

Ми працюємо й живемо в Україні: Зеленський відреагував на звинувачення журналістів

Ми працюємо й живемо в Україні: Зеленський відреагував на звинувачення журналістів

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація