Зеленський зустрівся з ветераном Радянської армії та зв'язковою УПА

Новообраний президент опублікував спільне фото.

Новообраний президент Володимир Зеленський влаштував спільну зустріч із капітаном армії СРСР та зв'язковою Української повстанської армії.

Про це він розповів на свої сторінці у Facebook.

Зеленський зазначив, що в День пам'яті та примирення 8 травня "вшановуємо та вклоняємося перед усіма, хто боровся проти нацизму та загинув за Україну в роки Другої світової війни".

Також  новообраний президент опублікував спільне фото з капітаном першого рангу морської піхоти ВМФ СРСР, учасником Другої світової війни Іваном Залужним та зв’язковою в УПА Параскевією Зеленчук-Потяк. 

Іван Анікейович Залужний. 10 травня йому виповниться 101 рік. Капітан першого рангу морської піхоти ВМФ СРСР, учасник...

Опубліковано Володимиром Зеленським Середа, 8 травня 2019 р.

Нагадаємо, 8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення, адже саме 74 роки тому був підписаний акт капітуляції нацистської Німеччини. У цей день вшановують пам’ять загиблих у багатьох країнах світу, і вже вп’яте офіційно в Україні. В містах відбудуться церемонії покладання квітів, урочисті заходи.  Раніше, 5 років тому, в Україні відзначали день перемоги у Другій світовій війні 9 травня.

В Україні уп’яте офіційно відзначають День пам’яті та примирення

В Україні уп’яте офіційно відзначають День пам’яті та примирення

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація