Зеленського офіційно висунули у президенти

Зеленського офіційно висунули у президенти

На з'їзді рішення ухвалили одностайно.

Політична партія "Слуга народу" на позачерговому засіданні у понеділок, 21 січня, ухвалила рішення про висунення керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського кандидатом у президенти України. Про це повідомляє його прес-служба.

"Кандидатом на пост президента України від партії "Слуга народу" було висунуто Володимира Зеленського, художнього керівника студії "Квартал 95", - йдеться  у повідомленні.

Крім того, з'їзд уповноважив керівника партії Івана Баканова на підписання рішення про висунення кандидата від партії на виборах президента України та на подання документів, передбачених законом "Про вибори президента України", до Центральної виборчої комісії з правом передоручення цих повноважень третім особам.

Ці рішення ухвалили одностайно.

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли може понести документи в ЦВК. Також, Зеленський розповів, що його колега по "Кварталу-95" хоче піти в політику.

Як відомо про свій намір, йти у президенти України Володимир Зеленський оголосив у прямому ефірі каналу 1+1 у новорічну ніч. Згідно з останніми соцопитуваннями, в президентських перегонах Зеленський входить до трійки лідерів разом з Юлією Тимошенко та Петром Порошенком.

1 січня Зеленський анонсував сайт, на якому можуть реєструватись охочі приєднатись до команди. Головний критерій - людина не повинна бути пов'язана з політикою.

Ми працюємо й живемо в Україні: Зеленський відреагував на звинувачення журналістів

Ми працюємо й живемо в Україні: Зеленський відреагував на звинувачення журналістів

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація