Згадала колишніх і образила цим: в Херсонській області чоловік зарізав жінку

Згадала колишніх і образила цим: в Херсонській області чоловік зарізав жінку

Фото: pixabay.com

Після злочину він пішов до родичів і все їм розповів.

В Херсонській області в селі Нововоронцовського району чоловік зарізав жінку через ревнощі. Жінка нібито почала згадувати колишніх і це обурило її співмешканця.

Про це повідомили в ГУНП Херсонської області.

Зловмисник кілька разів ударив ножем в область шиї та живота. На місце події в будинку на ліжку правоохоронці побачили тіло 42-річної жінки.

В кімнаті перебував її нетверезий 31-річний цивільний чоловік. Він зазнався у скоєнні злочину. Пояснив, що співмешканка почала згадувати своїх колишніх, чим сильно образила та принизила його чоловічу гідність.

Під час сварки він схопив ніж та кілька разів вдарив її. Поліцейські вилучили ніж. Усвідомивши скоєне, він пішов до рідних та розповів про злочин.

Чоловік виявився раніше судимим за нанесення легких тілесних ушкоджень. Наразі він затриманий. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.  

Нагадаємо, в Одеській області двоє хлопців - 17-річний та 18-річний - зарізали таксистку і спалили її авто. Зловмисників затримали за кілька днів. Вони пояснили, що їм не вистачало грошей на погашення кредиту.

В Одесі затримали підозрюваних у моторошному вбивстві таксистки

В Одесі затримали підозрюваних у моторошному вбивстві таксистки

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація