Зґвалтування поліцейськими дівчини в Кагарлику: Геращенко розповів деталі злочину

Зґвалтування поліцейськими дівчини в Кагарлику: Геращенко розповів деталі злочину

Працівників поліції затримали.

Заступник голови МВС Антон Геращенко назвав ситуацію у Кагарлику, де поліцейські катували і зґвалтували дівчину, жахливою і неприпустимою.

Геращенко розповів про злочин в ефірі Сніданку з 1+1.

Обоє поліцейських були затримані службою внутрішньої безпеки поліції. "На них чекає довге ув'язнення. Стаття - перевищення службового становища і тортури, що передбачає до 12 років перебування за ґратами. Ймовірно, у деяких людей щось перемикається у голові, а тому вони коять такі жахливі злочини. За це треба буде відповідати багаторічним сидінням у колонії, СІЗО", - наголосив Геращенко.

Він також розповів, що на "102" подзвонила потерпіла і розповіла про те, що її затримали, били і ґвалтували. "Негайно була сформована оперативна група співробітниками поліції Київської області, перевірені ці дані та затримані обоє підозрюваних. Все підтвердилося і ми вчора повідомили про це", - каже Геращенко.

Він зауважив, що події у Кагарлику дехто проводить паралелі з Врадіївкою, коли поліцейські побили і зґвалтували жінку. "Але там це намагалися приховати, а сьогодні ніхто такі речі не приховує, є повне нетерпимість до подібних вчинків. Тому дії поліції були чіткі. На жаль, у сім'ї не без виродків. У поліції працює близько 130 тисяч осіб, і не всі з них відповідають високим моральним вимогам, які закон висуває до поліції", - наголосив Антон Геращенко. 

Резонансний Кагарлик: тортури у райвідділку і кадрові рішення — Антон Геращенко

Резонансний Кагарлик: тортури у райвідділку і кадрові рішення — Антон Геращенко

Як повідомлялося, у понеділок, 25 травня, у місті Кагарлик Київської області за підозрою в зґвалтуванні та тортурах затримали двох правоохоронців. У ніч проти неділі до лікарні медики доправили жінку, яка повідомила, що її катували у відділку і вказала на конкретних поліцейських. Справу розслідують у Державному бюро розслідувань. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація