Зґвалтування у Кагарлику: ексадвокат потерпілої розповів про інший злочин одного з підозрюваних поліцейських

Зґвалтування у Кагарлику: ексадвокат потерпілої розповів про інший злочин одного з підозрюваних поліцейських

Фото: ТСН.ua

Поліцейського також підозрюють у побитті чоловіка.

Колишній адвокат постраждалої від дій правоохоронців дівчини у Кагарлику Київської області Євген Мельниченко повідомив, що на одного з підозрюваних поліцейських Миколу Кузіва у січні 2020 року було відкрито ще одне кримінальне провадження.

Про це Євген Мельниченко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Чому став можливий Кагарлик у його резонансному вигляді в травні 2020 року? Стало відомо, що задовго до випадку зґвалтування та побиття дівчини персонажами з Кагарлицького відділення поліції у прокуратурі та ДБР мертвим вантажем лежала справа іншого потерпілого, якого побив, зокрема, і відомий нам тепер Кузів Микола!!! Кримінальне провадження за цим випадком було зареєстроване...ще у січні (!!!) 2020 року!!! І мало бути розслідуване ДБР!!! Кузів не тільки не був тоді відсторонений, а й здобув впевненість своєї безкарності!", - написав адвокат.

Чому став можливий Кагарлик у його резонансному вигляді в травні 2020 року? Стало відомо, що задовго до випадку...

Опубліковано Ievgenii Melnychenko Неділя, 21 червня 2020 р.

Нагадаємо:

  • У місті Кагарлик Київської області 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейських місцевого відділення за підозрою у зґвалтуванні 25-річної дівчини.
  •  У Державному бюро розслідувань розпочали розслідування та оголосили підозру 29-річному оперативнику Сергію Сулимі та 35-річному начальнику сектору кримінальної поліції відділення Миколі Кузіву.
  •  26 травня обом поліцейським обрали запобіжний захід на два місяці у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Від рук копів у відділку Кагарлика постраждала не лише 26-річна жінка

Від рук копів у відділку Кагарлика постраждала не лише 26-річна жінка

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Перезавантаження ДБР
Наступна публікація