Зґвалтування в Кагарлику: депутатка заявила про бездіяльність колишнього адвоката потерпілої

Зґвалтування в Кагарлику: депутатка заявила про бездіяльність колишнього адвоката потерпілої

Фото: УНІАН

Євген Мельниченко вже не є захисником потерпілої.

Колишній адвокат потерпілої дівчини від дій правоохоронців у Кагарлику Євген Мельниченко за три тижні своєї роботи не ознайомився з матеріалами справи. 

Про це під час брифінгу 25 червня заявила народна депутатка Олександра Устінова. 

Адвокат, якого надали дівчині, "схоже, знайомий пана Геращенка", заявила Устінова. За її словами, ексзахисник намагався загальмувати справу. 

"Це адвокат, який за три тижні не подав жодного клопотання у справ і не ознайомився з матеріалами. Три тижні адвокат не брав до рук документів. Не було подання жодного клопотання ні про проведення експертиз, ні щодо слідчих дій. Адвокат навіть не їздив з потерпілою на допит. Ми чудово розуміємо, що це було зроблено спеціально для того, щоб спускати це на гальмах", - заявила народна депутатка. 

Слід зауважити, що новим адвокатом постраждалої від дій правоохоронців дівчини у Кагарлику Київської області стала колишня народна депутатка від партії "Самопоміч" Олена Сотник. Адвокат, який раніше захищав інтереси постраждалої, Євген Мельниченко, 21 червня повідомив, що більше не є захисником потерпілої.

Як повідомлялося, у понеділок, 25 травня, у місті Кагарлик Київської області за підозрою в зґвалтуванні та тортурах затримали двох правоохоронців. У ніч проти неділі до лікарні медики доправили жінку, яка повідомила, що її катували у відділку і вказала на конкретних поліцейських.

У Державному бюро розслідувань розпочали розслідування та оголосили підозру 29-річному оперативнику Сергію Сулимі та 35-річному начальнику сектору кримінальної поліції відділення Миколі Кузіву.  26 травня обом поліцейським обрали запобіжний захід на два місяці у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Від рук копів у відділку Кагарлика постраждала не лише 26-річна жінка

Від рук копів у відділку Кагарлика постраждала не лише 26-річна жінка

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація