Жертвами ДТП у Харкові виявилися вдова і донька загиблого АТОвця

Жертвами ДТП у Харкові виявилися вдова і донька загиблого АТОвця

Суддя, який воював добровольцем на Донбасі, написав щемливий пост у соцмережі.

У страшній аварії в Харкові загинули дружина і донька героя війни на Донбасі, котрий поклав своє життя за Україну в 2014 році. Про це повідомив на власній сторінці у Facebook суддя Олександр Мамалуй.

За його словами, йдеться про харків’янина Володимира Янчука, котрий пішов на війну добровольцем. Він викликався вийти в розвідку та загинув від осколкового поранення – лікарі боролися за його порятунок протягом трьох тижнів, але травми були несумісні з життям.

«Тепер упевнений: три тижні страждаючи, Володя відбирав. Навіть несвідомо, приймав на себе. Його дружина загинула миттєво. Її убив удар «Лексуса» на Сумській. Її – і доньку. Обох. Умить. Як на війні. Раз – і немає», - написав Мамалуй. «Немає жінки, котра плакала в мене на грудях на похороні Володьки в серпні 14-го. Немає дівчинки, 19-річної розумнички, котра добре вчилася, знала мови, про щось мріяла», - підсумував він.

Подробиці жахливої аварії в Харкові

Подробиці жахливої аварії в Харкові

Раніше повідомлялося, що жертвами жахливої аварії стали матір та донька. «Сокіл Алла Вікторівна, 46 років, жила в Солоницівці; Сокіл Анастасія Олексіївна, 19 років, жила в Солоницівці», - йдеться у повідомленні правоохоронців. Загиблих матір та доньку поховають у суботу, 21 жовтня, - розповіли ТСН друзі загиблих.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація