Жителі Коломиї стверджують, що знайшли мертву чупакабру

Жителі Коломиї стверджують, що знайшли мертву чупакабру

Жителі Коломиї стверджують, що знайшли мертву чупакабру

Невідома істота моє зуби у декілька рядів.

Мисливці і вчені намагаються з'ясувати, що це за істота.

На Прикарпатті нарешті знайшли невловиму чупакабру. Принаймі на це сподіваються жителі Коломиї. На рештки муміфікованої тварини, яка ні на що не схожа, родина Рибаків натрапила на горищі дачного будинку. В істоти велика голова та зуби у кілька рядів. Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

До Коломиї нещодавно завітав невідомий звір, якого у народі називають "чупакабра", та в одного господаря повбивав кроликів. І ось інші люди знайшли дивні рештки тварини, які викликають купу запитань. Муміфіковане тіло невідомої тварини з великою головою та неймовірною кількістю зубів у пащі подружжя Рибаків знайшли на горищі дачного будинку.

"Я по зубах подивився. Котів я добре знаю. А тут зубів купа. Кущами ростуть", - каже Ігор Рибак, житель Коломиї.

"Дивлячись на таке страшне створіння, найперше подумалось – чупакабра", - каже Оксана Рибак.

Чупакабра – невідомий звір, який вбиває кроликів, акуратно випиваючи у них кров. Своїх жертв він дістає з найміцніших кліток. Про чупакабру говорять роками, однак досі її ніхто не бачив. Допомогти дізнатися, що за істоту знайшли, Рибаки попросили журналістів.

В першу чергу йдемо до мисливців. Михайло Лущак на своєму віку яких тварин тільки не бачив. Він довго розглядає коломийську знахідку. Здивування не приховує.

"Під якийсь вид існуючий воно не підпадає", - каже він.

Експерта також вражає кількість зубів у пащі істоти, що виросли у кілька рядів. Мертва істота нагадує йому куницю. Михайло Лущак каже, що куниці можуть висмоктувати у кроликів кров. А якщо це сильний агресивний самець, то й ламати клітки.

"Є різні схрещувальні моменти. Певні видозміни. Тут голова нетипічна.Я думаю, це – виродок якогось виду", - каже мисливець.

На кафедрі медичної біології Медуніверситету на коломийську знахідку очікує цілий консиліум. З версією про куницю тут не погоджуються. Пантеличить надто велика голова. Припускають - це може бути кішка або єнотовидний собака.

"По зубах це – хижак. Але щось така широка мордочка?! Ні, не думаю, що це куниця", - каже Поліна Гелюк, доцент кафедри Івано-Франківського Національного медичного університету.

"Єнотовидна собака. По черепу воно подібне", - вважає її колега Руслан Козовий.

Остаточно ідентифікувати коломийську знахідку експертам не вдалося. Крапки над "І" могла б розставити експертиза ДНК – кістковий мозок ще можна витягти з муміфікованих рештків. Але зробити такий аналіз можна лише за кордоном.

Нагадаємо, у Дніпропетровську невідома істота вбила десятки тварин у приватному господарстві. Тварина розтрощила клітки із кроликами та качками і випила їхню кров. Власник господарства намагався схопити вбивцю тварин, проте вона з легкістю перестрибнула 1,5-метровий паркан і втекла. За словами чоловіка, на його подвір'я напала чупакабра.

Кореспондент ТСН Алла Пасс

На Прикарпатті нарешті знайшли невловиму чупакабру

На Прикарпатті нарешті знайшли невловиму чупакабру

Повʼязані теми:

Наступна публікація