Житомирська пенсіонерка влаштувала табір тортур для своєї худоби

Житомирська пенсіонерка влаштувала табір тортур для своєї худоби

Жінка запевняє, що її обмовляють сусіди, але сама не знає, що робити з коровами.

На Житомирщині 73-річна господиня заморила голодом чотирьох корів. Як повідомляється у сюжеті ТСН.19:30, ще 19 тварин у стані виснаження.

За словами селян, худоба на обійсті жінки жалібно ревла кілька тижнів поспіль, а днями на вулиці з'явився нестерпний сморід. Коли люди пішли до сусідки, то побачили мертвих тварин. Надзвичайники витягали їх із хліва технікою. Селяни певні - худоба подохла від голоду.

За хлівом вдалось побачити шістьох корів у жахливому стані. Сусіди кажуть, що відучора їх ніхто не годував. Місцевий ветеринар Олена Олійник повідомила , що худоба справді виснажена, а може ще й хвора. Таким чином, селяни обурені - жінка сама тримає більше 20 голів худоби, морить її голодом, а сил доглядати за такою чередою у пенсіонерки немає.

Своєю чергою, господиня Софія Овдієнко переконує, що корови вмерли не з голоду. Вона вважає, що сусіди її обмовляють. Проте вона й сама не знає, для чого їй стільки худоби. "Якось так завелася теличка гарненька. Друга теличка – шкода. Якось так воно і так затягнулося. А що я заробляю? В мене корови не доються - немає молока. Де воно поділось, не знаю", - розповідає свою версію селянка.

У сільраді не можуть забрати худобу у пенсіонерки. Односельчани неодноразово переконували бабцю розпродати корів і вона давала обіцянку. Проте її не дотрималась. Наразі сусіди чекають, коли на свіжій  траві охляла за зиму худоба зможе хоч трохи наїстися. 

Олена Кузнєцова 

На Житомирщині 73-річна господиня заморила голодом своїх корів

На Житомирщині 73-річна господиня заморила голодом своїх корів

Повʼязані теми:

Наступна публікація