Жодного викрадення і шахрайства: у Дніпрі з’ясували долю немовляти, якого нібито вкрали у сурогатної мами

Жодного викрадення і шахрайства: у Дніпрі з’ясували долю немовляти, якого нібито вкрали у сурогатної мами

Фото: unsplash.com

Слідчі перевірили, що батько сімейства справді не знав про вагітність дружини.

Поліція Дніпра з’ясувала долю немовляти, мати якого стверджувала, що народила його вдома, як сурогатна матір, а потім у неї забрали дитину і не заплатили.  Після обшуку будинку у породіллі тіло дитини знайшли у вигрібній ямі.

Про це повідомляє журналіст ТСН Ольга Павловська.

Лише після цього жінка зізналась у скоєному. Слідчі перевірили, що батько сімейства справді не знав про вагітність дружини.

Тіло немовляти віддали на експертизу, щоб з’ясувати причини смерті. Проте відомо, що хлопчик був доношеним і народився в терміни.

Зараз щодо жінки відкрито два кримінальні провадження: "Навмисне вбивство" і "Введення в оману суду або іншого уповноваженого органу». Проте підозру їй ще не вручили, адже мають дочекатись висновків експертизи. Підозрювана залишається в лікарні.

У 40-річної жінки вже є троє дітей – 24, 19 і трьох років. Поки про свої мотиви жінка не розповідає.

Нагадаємо, що жінка надійшла до лікарні із кровотечею. В лікарні зізналась, що три дні тому народила. Потім розповіла, що ще весною знайшла оголошення в Інтернеті про сурогатне виношування і нібито погодилась на таку угоду. Запевняла, що підписала всі документи.

Заявляла також, що впродовж вагітності потай їздила на обстеження до приватної лікарні, але не пам'ятає яку. А за два тижні до терміну до неї приїхала замовниця із лікаркою і змусили народити. Дитину забрали, а гроші обіцяли надати на наступний день. Але ошукана жінка після цього нібито видалила всі їхні номери телефонів. 

Поліція Дніпра з'ясовує долю новонародженого хлопчика, який зник за загадкових обставин

Поліція Дніпра з'ясовує долю новонародженого хлопчика, який зник за загадкових обставин

Повʼязані теми:

Наступна публікація